Eveline

Eveline van der Borg-Eggink
BIG-nummer: 59910322803

Mijn naam is Eveline van der Borg-Eggink, in 2008 ben ik alleen met de praktijk begonnen. Nu de praktijk flink gegroeid is, we meer clliënten kunnen begeleiden en er meerdere spreekuurlocaties zijn heb ik er drie leuke collega's bij gekregen. U zult met ons alle vier kennis maken gedurende uw zwangerschap. We verdelen de diensten en spreekuren met z'n vieren. Zo proberen we ook alle vakanties en vrije dagen voor elkaar op te vangen zodat onze cliënten zo min mogelijk verschillende gezichten zien.

Ik heb mijn opleiding verloskunde gevolgd in Turnhout, een klein stadje net over de grens in België. Ik wist al toen ik jong was dat ik verloskundige wilde worden. Ik ben dan ook direct na mijn middelbare school met de opleiding begonnen.

Tijdens mijn studie ben ik door stages en verrijking van mijn kennis nog enthousiaster geworden. Zwangeren, barende vrouwen en kersverse moeders vind ik fascinerend. Het begeleiden van deze bijzondere periodes in het leven van een vrouw en haar partner vind ik geweldig. Het is een voorrecht om aanwezig te zijn bij de geboorte van een prinsje of prinsesje.

Intensieve begeleiding en persoonlijk contact staan voorop in de praktijk. Deskundigheid, openheid en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Verloskundigenpraktijk 't Kroontje is een jonge, frisse praktijk waar iedereen van harte welkom is.